23 / 04 / 2024

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri ihalesi

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri ihalesi

Maltepe Sosyal Tesislerini halkın kullanımına sunacak proje 28 Temmuz Perşembe günü ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi 35 dönümlük bu alana içerisinde tüm sosyal donatı alanlarının yer alacağı yepyeni bir yaşam merkezi inşa edecek.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

TOKİ Sakarya Adapazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Adapazarı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Adapazarı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi...

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde Kovid-19 yoğunluğu!

Adapazarı Tapu Müdürlüğündeki başvuru kuyrukları engellenemez seviyeye geldi. Her ne kadar maske uyarılarına uyulsa da sosyal mesafe kuralları gözetilmiyor...

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri açılışa hazır!

Maltepe Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “35 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirdiğimiz projemiz tamamlanmak üzere." dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri ihalesi Haberi

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun şehre müjdesini verdiği bir proje daha yapım ihalesine çıkıyor. Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerini halkın kullanımına sunacak olan yeni yatırımın 28 Temmuz Perşembe günü ihalesi yapılacak. Daha önce Başkan Toçoğlu tarafından proje kamuoyunun beğenisine sunulmuş, kısa süre içerisinde ihale tarihinin netleşeceği ifade edilmişti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ihalenin hemen ardından projede ilk kazmanın kısa bir süre içerisinde vurulacağı ilan edildi.


Zengin Sosyal Donatı Alanları

35 dönümlük alana kazandırılacak yeni yaşam alanı, içerisinde birbirinden zengin sosyal donatı alanlarını da barındıracak. Projede sosyal tesis binası yer alıyor. Bu binada derslikler, idari odalar, kafeterya, teknik odalar, mescid ve diğer alanlar halkın kullanımına sunulacak. Ayrıca yaşam alanının diğer bölgelerinde toplanma ve oturma alanları, otopark alanları, çocuk oyun alanları, giriş takı,...