25 / 04 / 2024

adapazarı semerciler mahallesinde satılık arsa

adapazarı semerciler mahallesinde satılık arsa

Adapazarı Merkez Belediye Başkanlığı Semerciler Mahallesi'ndeki 200 metrekare arsayı 1 milyon 400 bin YTL'ye satışa çıkardı.

Adapazarı'nda 16.7 milyon TL'ye icradan satılık soğuk hava deposu!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Semerciler Mahallesi 206 ada, 18 parselde yer alan soğuk hava deposunu 14 milyon 661 bin TL'ye icradan satıyor...

Adapazarı Temalı Park'ta çalışmalar sürüyor!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şeker mahallesinde yapılan Temalı Parkı inceledi.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri'nde dönüşüm başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinin dönüşümü ile ilgili olarak başlatılacağını müjdelediği projede gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Karma OSB Söğütlü'ye taşınacak!

SATSO, Sakarya Adapazarı Karadere Mahallesinde faaliyete geçmesi planlanan Karma OSB’nin tarım arazinde olması nedeniyle, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesinin yanına taşınmasına karar verdi.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Adapazarı'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi'nin bir süre önce başlattığı kaçak yapılarla ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Bugün Adnan Menderes Caddesi üzerinde kaçak olduğu ifade edilen bir işyeri yıkıldı.

Sakarya Adapazarı'nda 3 katlı bina yıkıldı!

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi'nde belediyenin kaçak yapı olarak belirlediği 3 katlı bina yıkıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalara mahalleli tepki gösterdi.

Ünye'nin 85 mahallesinde altyapı çalışmaları başladı!

Ünye’nin 85 mahallesinde neredeyse aynı anda yol çalışmalarını sürdüren Ünye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız çalışıyor.

Adapazarı'nda gayrimenkul dolandırıcılığı!

Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Kadir Ç. sahte encümen kararları ile belediye arsalarını onlarca vatandaşa sattı. Kadir Ç. dolandırdığı 3 milyon lira ile İngiltere’ye kaçtı. Savcılık hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

380 kV Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adapazarı'nda hazır daireler düşük fiyata satılıyor!

Adapazarı'nda inşaat sektöründe yaşanan kriz yaşanıyor. Güvenilir müteahhitlerden bazılarının kritik noktada olduğu belirtilirken bazılarının günü kurtarmak için ellerindeki hazır daireleri çok düşük fiyatlara satmaya başladıkları ifade ediliyor.

Konak Adapazarı Hastanesi Eylül'de açılıyor!

Yönetim kurulu başkanlığını Kazım Gündoğdu’nun yaptığı Konak Sağlık Grubu, İzmit, Gebze, Gölcük’ten sonra şimdi de Adapazarı’nda 75 yataklı bir hastane açıyor. Konak Adapazarı Hastanesi, eylül ayında hizmet verecek

adapazarı semerciler mahallesinde satılık arsa Haberi

adapazarı semerciler mahallesinde satılık arsa

Tahmini bedeli 42 bin YTL olan ihale 27 Temmuz günü saat 14.30'da kapalı teklif usulüyle...