23 / 04 / 2024

adil yaman kimdir

adil yaman kimdir

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

CuEngine pandemi ile birlikte vites yükseltti!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!                    

Cuengıne Turkey Gayrimenkul Teknolojileri Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Yaman tarafından kuruldu.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Adil Karaismailoğlu kimdir?

Eylül 2019'dan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı görevi yapan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdiir?

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Adil Yaman: Sahte GYO'lara dikkat!

VIP Property Universal21 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yaman, sektörde son durum değerlendirmesi yaparak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) unvanını kullanan mahalle arası emlakçılara dikkat çekti..

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

Beylikdüzü ve Esenyurt konut yatırımcılarına kazandıracak!

Uzmanlar İstanbul’u oluşturan 39 ilçe içerisinde en yüksek büyüme hızına sahip bölge olarak Beylikdüzü ve Esenyurt'u gösteriyor. Universal21 Yönetici Ortağı Adil Yaman, 5 yıl içinde konut fiyatlarının yüksek olacağını söylüyor.

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

adil yaman kimdir Haberi

adil yaman kimdir

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

CuEngine hangi ihtiyaçlar için çözüm üreten ve sunan bir şirket? Diğer gayrimenkul satış platformlarından farkınız nedir?

CuEngine özellikle pandemi ile birlikte ofis ziyaretleri azaldığı için sıkıntı çeken ya da projelerini bütün dünyaya açıp satmak isteyen şirketlere yönelik geliştirdiğimiz B2B bir interaktif satış sistemi çözümüdür. Online olarak bütün dünyadan acentelere lokasyonu, projeyi, teker teker projedeki bütün daireleri gösterip bir bilgisayar oyunu gibi gezdirerek, gerçek manzarasına kadar göstererek online olarak da satabilecekleri canlı bir network olması bakımından piyasada tekdir. Online sunum yapabilen bazı sistemler mevcut ama network ve projeden canlı anlık stok durumunun görüldüğü, sanal gerçeklikle sunum ve satış yapılabilen tek platformuz.

Müşterilerinizin sizi tercih etme sebepleri neler? Hizmet verdiğiniz...