26 / 04 / 2024

adım istanbul açık adres

adım istanbul açık adres

Başakşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 2+1'ler 595 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 36 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor...

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Son dönemlerin zam şampiyonu arasında benzin ve motorin bulunduruyor. Bir banka müşterilerini bu konuda şaşkına döndüren bir hamleye imza attı.

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları açıklanırken, açık kadrolar da belli oldu.

Bakanlık'tan dev bir adım geldi! Bunu yapanlar bundan sonra yandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kayıt dışı ekonomiyle ilgili çok önemli bir adım geldi. Bakanlık kayıt dışı ekonomiye yönelik sert tedbirler alacak. Kayıt dışı ekonominin büyük ölçüde önüne geçilmesi hedefleniyor.

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Türkiye'nin zam şampiyonu kırmızı et için kritik adım atıldı! Et fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda yüksek fiyatlarla adından sıkça söz ettiren kırmızı et fiyatları için kritik adım geliyor. Peki kırmızı et fiyatlarının düşmesi için hangi adımlar atılacak? İşte ayrıntılar... 

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız her adımla İstanbul'a layık olmaya çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde de havalimanından şehir hastanelerine, köprü ve tünellerden yollara, konut ve ticari alan altyapısından çevre ve kültür yatırımlarına kadar attıkları her adımla İstanbul'a layık olmaya çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

adım istanbul açık adres Haberi

adım istanbul açık adres


Adım İstanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de İntaya, EYG ve İntes işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 615 daire ve 120 dükkan bulunuyor.


Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 2+1'lerin fiyatları 595 bin TL ile 699 bin TL, 3+1'lerin fiyatları 765 bin TL ile 998 bin TL arasında değişiyor.



Başakşehir Adım İstanbul Evleri teslim tarihi!


Başakşehir Adım İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Adım İstanbul Evleri projesinde yüzde 50 peşin 36 ay vade farksız ya da yüzde 25 peşin, 0,99 faizle 120 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesi 16 bin 423 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor...