25 / 04 / 2024

Adıyaman Gölbaşında konut satışları arttı mı

Adıyaman Gölbaşında konut satışları arttı mı

Adıyaman Gölbaşı'nda son bir yıl içerisinde konut satışlarında artış meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde bir yıl içerisinde yeni yapılan toplam 186 adet konutun satışı yapıldı.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı mecliste!

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Petrol Mahallesi 377 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Petrol Mahallesi 377 Adet Konut, 1 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye’nin ilk dev hobi köyü Gölbaşı’nda kuruluyor!

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

Adıyaman Gölbaşında konut satışları arttı mı Haberi

Adıyaman Gölbaşında konut satışları arttı mı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde son bir yıl içerisinde konut satışlarında artış meydana geldi. Gölbaşı ilçesinde bir yıl içerisinde yeni yapılan toplam 186 adet konutun satışı yapıldı. Satışı yapılan konutlardan 56 adeti ipotekli satış olurken 130 adet konut ise nakit olarak satıldı. 


İş adamı müteahhit Adnan Akçan satışlardaki bu yükselişin Haziran ayı itibariyle son bir yıllık süreçte konut kredisinde yüzde 12 artış gösterdiğini belirterek, "Geçen yılın aynı döneminde yüzde 17 büyüyen konut kredileri bu yıl yüzde 12 büyüme gerçekleştirdi. Konut kredilerinde kredi miktarının 2016'nın ikinci çeyreğinde durağanlaşacağı, ancak yıl içinde yeniden hareketleneceğini düşünüyorum. 2015 Haziran sonu itibariyle bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artış, gösteren konut satışlarının son iki yılın aynı döneminde yaklaşık yüzde 18 artış, gösterdiğini bu durumun dana...