03 / 05 / 2024

Adıyaman osb alanları

Adıyaman osb alanları

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman OSB projesinin akıbeti TBMM gündeminde!

Adıyaman OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman Kahta OSB projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Adıyaman'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi kurulacak!

Adıyaman’da üretim ve ihracat kapasitesinin geliştirilerek sanayi sektöründe ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi için Çalıştay düzenlendi.

Adıyaman Vadiyaman projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleşti!

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

Adıyaman OSB atıksu arıtma tesisi inşaatı incelendi!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Adıyaman arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman osb alanları Haberi

Adıyaman osb alanları

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tutdere, ''13/07/2020 tarihli ve 2757 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla; Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan, üzerinde yerleşim yerleri bulunan, bilim ve fen bakımından orman olarak muhafazasında hiçbir yarar görülmeyen ve tarım alanına dönüşmesi mümkün olmayan bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verilmiştir. İlgili kararın ekinde bu yerlere ilişkin kroki ve koordinatlar da yayınlanmıştır'' diye konuştu.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. 13/07/2020 tarihli ve 2757 sayılı Cumhurbaşkanı Kararında belirtilen ve orman sınırları dışına çıkartılan alanların Adıyaman Organize Sanayi Bölgesine dâhil edilmesiyle ilgili bakanlığınıza yapılmış bir başvuru var mıdır? 
2. Orman...