23 / 04 / 2024

adıyaman park alışveriş merkezi

adıyaman park alışveriş merkezi

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da inşaat yeniden başladı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde hayata geçirilen Çelikhan TOKİ konutlarında inşaat yeniden başladı. TOKİ konutlarına çalışmalar kırlangıçların yuva yapması nedeni ile ara verişmişti. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Adıyaman şantiye alanına döndü!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da yapımı devam eden proje ve yatırımlarda incelemelerde bulundu. Aydın, hizmetiçi eğitim merkezi, 24 derslikle okul ve 4. Etap çalışmaları hakkında bilgi aldı.

adıyaman park alışveriş merkezi Haberi

adıyaman park alışveriş merkezi

Adıyaman Park, 30 bin metrekare  kiralanabilir alanı, 110’ un üzerinde ulusal ve dünya markalarından oluşan mağaza karması ile kentin tek alışveriş merkezi olarak dikkatleri çekiyor. 

Adıyaman Park, Migros, Flo, Praktiker, Let’s Get Fun Çocuk Oyun Alanı, 2si Gold Class olmak üzere 8 salonu bulunan Cinemaximum ve daha birçok giyim – ayakkabı mağazaları, restoran ve cafeleri ile yeni bir sosyal yaşam alanı olacak. 

Adıyaman Park’ ın yönetim ve kiralama süreçleri JLL Türkiye tarafından yürütülüyor. Yaklaşık olarak 800 kişiye istihdam sağlayacak olan  kentin ilk alışveriş merkezi Adıyamanpark 150 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirildi. Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark'ta 60 marka hizmet vermeye başladı. 

Adıyamanpark AVM mağazaları;
1.Accort
2.Tudors
3.Seçil Store
4.ADL
5.Journey
6.LCW
7.Hatemoğlu
8.Utes
9.Avva
10.Sarar
11.Lufian
12.Suwen
13.Giyim Park
14.Tuğba &...