19 / 04 / 2024

adıyaman sincik devlet hastanesi ihalesi

adıyaman sincik devlet hastanesi ihalesi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik İlçe Devlet Hastanesi' nin kapasitesini iki katına çıkarılmasının ardından, 3 Ocak 2014 tarihinde yapım ihalesine çıkılacağı müjdesini verdi....

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman 172 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Sincik projesinin ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Adıyaman Sincik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Sincik'te hayata geçireceği 120 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Adıyaman Sincik 120 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Sincik İlçesi 120 Adet Konut,1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 120 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı, projenin ihalesi 21 Şubat 2018'de saat 14:30'da yapılacak.   

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

adıyaman sincik devlet hastanesi ihalesi Haberi

adıyaman sincik devlet hastanesi ihalesi


Kapasite artırımı nedeniyle ihalesi geciken Sincik Yeni Devlet Hastanesi inşaatının yapım ihalesi 3 Ocak'ta yapılacak. 10 yataklı olarak planlanan ve lojmanı bulunmayan hastane projesinin tahil edilmesi için girişimlerde bulunan Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yatak kapasitesini 20'ye çıkartarak 6 daireli lojman da ilave edildiğini belirtti.


Metiner yaptığı açıklama, "Sincik ilçemize yapılacak 20 yataklı hastanemiz ve 6 daireli lojmanımızın hayırlı olmasını diliyorum. Sincik ilçemize daha iyi bir hastane ve çalışanların daha iyi konaklayacağı bir mekan arayışı nedeniyle ihale tarihi gecikti. Ancak, görüşmelerimiz sonucu projede tadilat yapıldı, hem kapasitesi iki katına çıkarıldı, hem de lojmanıyla birlikte bir devlet hastanesi projelendirildi. İşlemleri tamamlanan hastanenin yapım ihalesi de 3 Ocak 2013 tarihinde yapılacak" dedi.


6 bin 655 metrekarelik arsa üzerinde 4 bin 600 kapalı...