19 / 04 / 2024

Adıyamandaki projeler ne durumda

Adıyamandaki projeler ne durumda

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Asgari ücreti aşan kiralar kaç yılda dengelenir?

Merkez Bankası son raporunda, enflasyonla mücadele kapmasında kira fiyatlarının düşürülmesi için konut arzının artılacağını açıkladı. Bu durumla ilgili somut adımların ne zaman atılacağı henüz kesinleşmezken, asgari ücreti aşan kiraların ne zaman dengeleneceği merakla bekleniyor.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları...

Prof. Dr. Ersoy’dan son uyarı! O ilçenin yüzde 95’i gidecek! İşte İstanbul’un deprem riski taşıyan semtleri!

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, yaşadıkları semtin ne kadar depreme dayanıklı olduğunu, ya da nerelerin dayanıksız olduğunu araştırmaya başladı. İşte Prof. Dr. Ersoy’un yaptığı son uyarı!

Kiracılar tedirgin! Mülk sahibinin 30 gün hakkı var! Kiracılar için umut ışığını uzmanlar yaktı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra her şehirde insanlar kendi yaşadığı binanın ne kadar güvenli olduğunu sorgulamaya başladı. Binanın riskli olup olmadığını mülk sahipleri kontrol ettirebilir. Kiracılar ise tedirgin! İşte detaylar!

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Dolar zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi! Dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi 

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi zirveye doğru adım adım ilerlerken gözler 14.00'a çevrildi. Peki dolar ne olur? Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

Çevreci traktör Farmall X! CASE IH 16 Ekim 2022 fiyat listesi

CASE IH’ın Türkiye yerli üretip çiftçiye buluşturduğu modellerinden Farmall X, üstün güç ve sunduğu performans ile çiftçilerin adeta göz bebeği. Farmall X, sadece üstün performansıyla değil çevreci yönüyle de rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Adıyamandaki projeler ne durumda Haberi

Adıyamandaki projeler ne durumda

Adıyaman son yıllarda sanayi yatırımları ile öne çıkıyor. Eğitimden sağlığa, enerjiden gıdaya kadar birçok alanda sayısız projenin hayata geçirildiği Adıyaman bu yükselişini sürdürmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şehir, son verilere göre 2010'dan bu yana 8.1 milyar liralık fabrika ve inşaat yatırımına imza attı. Adıyaman'ın dış ticaret hacmi de rekor kırdı. 2008'den bu yana şehrin ihracatı da tam 11 kat artış gösterdi. 2006 yılında kurulan Adıyaman Üniversitesi ise sanayinin adeta beyin takımı rolünü üstlendi. Birçok üniversite-sanayi işbirliği projesine imza atan eğitim kurumunun 40'dan fazla 18 patentli buluşu da şehir ekonomisine katkı sağladı.


PETROL DE YÜZ GÜLDÜRDÜ


Türkiye'de üretilen ham petrolün yaklaşık yüzde 20'sini karşılayan Adıyaman, 2014'te petrol aramalarında en verimli sonuçların alındığı il oldu. Mevcut kapasitesini yüzde 11 artıran şehirde 39 üretim sahasındaki...