29 / 03 / 2024

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. Hosseın Farshıneh Adl imzasıyla kuruldu.

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. Hosseın Farshıneh Adl imzasıyla kuruldu.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Güven İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Sabri Güven tarafından kuruldu.

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seda Kaya, Gizem Bel ve Badrı Ismail Yasın ortaklığında kuruldu.

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Capy İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali İlhan Eren tarafından kuruldu.

Dereli Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Dereli tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kağıthane, Nurtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye Kasım Uşen tarafından ile bugün kuruldu.

Özaladaş Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaladaş Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermayeyle Özkan Çimen ve Mehmet Alak tarafından kuruldu.

Daimon Turizm Gıda Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daimon Turizm Gıda Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda Şener Kılıç tarafından kuruldu.

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Tatar tarafından 30 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ecevit Yalur ve Hadi Beldek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu.

Moc Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moc Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Onurcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede


ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. Hosseın Farshıneh Adl imzasıyla kuruldu.


ADL Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve...