24 / 04 / 2024

adnan polat kimdir nerelidir

adnan polat kimdir nerelidir

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

adnan polat kimdir nerelidir Haberi

adnan polat kimdir nerelidir

Adnan Polat kimdir?
23 Şubat 1953 tarihinde dünyaya gelen Adnan Polat aslen Erzurum Aşkaleli.

Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat’dır. Songül ile Murat adında iki kardeşi olan Adnan Polat 1971 yılında İstanbul Işık Lisesi’nden mezun oldu.
 
Lisans eğitiminin ardından, yüksek lisans için Amerika'ya giden Adnan Polat, 1976 yılında, Long Island Üniversitesi‘nde İş İdaresi öğrenimini tamamladı.

Polat, mezun olduğu sene Türkiye‘ye döndü ve Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat‘ta şantiye şefi yardımcılığı görevinde çalıştı.

1981'den itibaren Ege Seramik yönetim kademelerinde 10 yıl süreyle çeşitli görevlerde bulunan Adnan Polat, 1992 – 1996 yılları arasında Galatasaray Kulübü’nde Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yaptı.
 
1997'de Tayland Fahri Konsolosluğu görevini üstlenen Adnan Polat, 18 Nisan 1999‘da yapılan yerel seçimlerde CHP‘nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu,...