26 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi!

Sancaktepe Adres Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. 

Sancaktepe akıllı metro hattı ile değerlendi!

Sancaktepe, ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunması nedeni ile değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'yi Çekmeköy ve Şişli izledi..

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Bayraktar İnşaat'ın Adres Koru Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017...

Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen Adres Koru projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Adres Koru fiyat listesi...

Adres Koru Sancaktepe fiyatları!

Adres Koru Sancaktepe fiyatları 2+1'lerde 435 bin TL'den başlıyor. Adres Koru Evleri'nde 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Sinpaş GYO'dan Sancaktepe arsası ile ilgili açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihale sonucu tapusunu aldığı ancak, Sancaktepe Belediyesi tarafından satış ihalesi iptal edilen arsa ile ilgili temyiz sürecinin takip edildiğini KAP'a bildirdi.

Sancaktepe Aydos Country adres!

Sancaktepe Aydos Country adres bilgileri kapsamında proje, Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Toplamda 900 adet daireden oluşan proje 50 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor Haberi

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Adres Sancaktepe Konutları sınırlı sayıda daireler için ön talep topluyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.


Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganı ile yükseliyor. 


Adres Sancaktepe Rezidans konum olarak Marmaray'a 15 kilometre, 1. ve 2. köprü bağlantı noktasına 1 kilometre, Kent Hastanesi'ne 2 kilometre, metroya 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.  


Dumankaya İnşaat; Dumankaya Miks, Dumankaya Hi- Fit, Dumankaya Mozaik Sancaktepe ve Dumankaya Ritim İstanbul projelerinde satışlarına devam ediyor. 


Adres Sancaktepe Dumankaya iletişim

Telefon: 0216 561 0 123

Özge...