16 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe kiralık

Adres Sancaktepe kiralık

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat, Flex Office Bahçeşehir'in ardından Adres Sancaktepe için talep toplamaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin ön talep sürecinde insanların sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istediğini söyledi.

Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor!

Toplam 180 adet daireden oluşan Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor. Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adres Sancaktepe Konutları fiyatları!

Adres Sancaktepe Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi!

Adres Sancaktepe Evleri satış ofisi ile 0216 561 0 123 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre yakınlıkta yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri!

Daire alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Projede fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Adres Sancaktepe Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1 dublekse kadar farklılık gösterdiği proje toplam 25 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Adres Sancaktepe Evleri lokasyon bilgisi kapsamında metroya 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Fiyatların kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe kiralık Haberi

Adres Sancaktepe kiralık

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da  gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Flex Office Bahçeşehir’in ön satış döneminde çok başarılı bir süreç yaşadık ve stokun yüzde 60’ı tükendi. Adres Sancaktepe’de  ise insanlar ön ödeme yapmak için sıraya girdi.” dedi.


Zaman...