25 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat, Flex Office Bahçeşehir'in ardından Adres Sancaktepe için talep toplamaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin ön talep sürecinde insanların sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istediğini söyledi.



Dumankaya İnşaat, Flex Office Bahçeşehir'in ardından Adres Sancaktepe için talep toplamaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin ön talep sürecinde insanların sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istediğini, şimdiden planlanan bağımsız ünite sayısından çok daha fazla talep aldıklarını söyledi. 


Yüksek prim etkili oldu Bugüne kadar 'Adres' konsepti ile şirket 10 farklı projeye imza attı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada projelerinin yoğun talep ile karşılaşmasında şirkete duyulan güven ve geçmiş projelerin yüksek kazanç elde etmesinin etkili olduğu vurgulandı. Adres projelerinin bugüne kadar uygun fiyat politikası ile satışa çıkması da yoğun talepte öne çıktı. 


Uğur Dumankaya, Flex Office'te satışa çıkarılan stokun yüzde 60'ını sattıklarını belirterek şöyle konuştu: "Adres Sancektepe projesine de yoğun bir başvuru geldi. Bu başarıların bir tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Gördüğümüz ilgi, gelecekteki projelerimizi hayata geçirme noktasında bize yüksek bir motivasyon sağlıyor" dedi. 



Bugün 


Geri Dön