25 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ön talep

Adres Sancaktepe ön talep

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat, Flex Office Bahçeşehir'in ardından Adres Sancaktepe için talep toplamaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin ön talep sürecinde insanların sıraya girebilmek için ön ödeme yapmak istediğini söyledi.

Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya İnşaat'ın yeni Adres projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. İşte Adres Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri...

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Çamaşır makimesinde dev kampanya! Hoover kalitesi net yüzde 41 indirimle satışta

Çamaşır makinası almayı düşünenler. Başka adres aramayın. Hepsiburada'dan dev indirim fırsatı ayağınıza geldi. Hoover marka çamaşır makinası tam yüzde 41 indirim ile satışta. Üstelik 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. İşte detaylar...

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Muhit Sancaktepe ön satış fiyatları!

Muhit Sancaktepe Evleri, Sur Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 24 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan projede 1+12den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Bayraktar İnşaat'ın Adres Koru Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte Adres Koru Evleri Sancaktepe fiyat 2017...

Bağcılar'da 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Merkez, Sancaktepe, İnönü, Çınar ve Yavuzselim Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Darbe girişiminin ardından güç birliği yapan inşaat sektörünün baş isimleri, yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamdaki ilk adres ise bu ay Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Fuarı oldu. Firmalar, fuarda "Türkiye yatırım için doğru adres" mesajını veriyor.

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Palacı ve Mehmet Palacı ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Akın Bekdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Sultangazi Caddesi'nde kuruldu.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Adres Sancaktepe ön talep Haberi

Adres Sancaktepe ön talep

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da  gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Flex Office Bahçeşehir’in ön satış döneminde çok başarılı bir süreç yaşadık ve stokun yüzde 60’ı tükendi. Adres Sancaktepe’de  ise insanlar ön ödeme yapmak için sıraya girdi.” dedi.


Zaman...