19 / 04 / 2024

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Sancaktepe

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 



Sur Yapı projesi konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  Sur Yapı Sancaktepe  projesi ön satışa sunuldu. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde yükselecek olan projede 5 yıldızlı otel konforu sunuluyor. 

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen  Sur Yapı  Sancaktepe projesinde kapalı otopark, oyun alanları, gölet, 100 yıllık meşe ağaçlarının olduğu bir koru, basket sahası, tenis kortu, kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

*Görsel Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesine aittir.

Sur Yapı Sancaktepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks, 5+1 bahçeli dubleks ve 5+1 teraslı dubleks konut tipleri bulunuyor. Projede teraslı ve bahçeli konut tipleri yer alıyor. 

Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 1 milyon 125 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Sancaktepe projesi, Tem Otoyolu’na komşu konumu, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ataşehir arasında oluşu ve Sancaktepe Meydan Park'a yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

*Görsel Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesine aittir.

Sur Yapı Sancaktepe projesi, Samandıra Meydanı'ndaki nostaljik saat kulesi ve Abdurrahmangazi Metro Durağına 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön