25 / 04 / 2024

Adriana Lima Metin Hara

Adriana Lima Metin Hara

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Hükümetin dolar hamlesi sonra rakam yeniden uçacak! Şu andaki fiyatı olması gereken seviye değil

Hükümetin 20 Aralık'ta açıkladığı Kur Korumalı Mevduat hesapları sonrası 18 liradan 13 liraya düşen dolar son 2 haftadır yeniden yükselmeye başladı. Alınan tüm önlemlere rağmen tutulamayan doların 22 liraya çıkacağı iddia edildi. İşte detaylar..

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Adriana Lima Metin Hara Haberi

Adriana Lima Metin Hara

Brezilyalı manken Adriana Lima ile yazar Metin Hara’nın 2017 yazında başlayan aşkı 1.5 ay önce bitmişti. Lima ve Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi.

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Adirana Lima yakınlarına “Metin beni ve çevremi kullandı” diye dert yandı. Hemen sonrasında Instagram’da yaptığı “Hanımlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Siz partner istiyorsunuz, proje değil” şeklindeki sözleriyle kafaları karıştırdı.

'TÜRKİYE'Yİ BIRAK, AMERİKA'YA YERLEŞ'

“Türkiye’yi bırak, Amerika’ya yerleş. Ve evlenelim.” Metin Hara evliliğe sıcak baktığını, ancak ülkesini bırakamayacağını söylemiş. Adriana Lima ise ilişkinin uzak nedeniyle devam etmeyeceğini...