29 / 03 / 2024

Advantage Properties International hotel apartments

Advantage Properties International hotel apartments

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan API Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uyguluyor..

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Mohamed Alqadi ve Rak Properties Co. P.J.S. tarafından kuruldu.

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Karl Handl tarafından kuruldu.

Advantage Properties International hotel apartments Haberi

Advantage Properties International hotel apartments

ULUSLARARASI emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra'da çalışmalarına başlayan Advantage Properties International (API) Türkiye'de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere 'Hotel Apartments' sistemini uygulayarak yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. İngiltere'de özellikle otel odası, ve öğrenci yurtları satışlarını, uluslararası yatırımcılara başarıyla gerçekleştiren API, istanbul pazarında en başarılı birkaç firma arasına...