25 / 04 / 2024

AFAD toki konutlarıyla sözleşme mi imzalıyor

AFAD toki konutlarıyla sözleşme mi imzalıyor

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! 

Afetzede deprem konutları hak sahipliği başvuruları ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen ayrıntılar...

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Gümüşova'daki TOKİ konutları yerel mimarisi ile dikkat çekiyor!

Düzce Gümüşova'da mahalle konsepti içinde tamamı alt gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar az katlı tasarım planı ve yerel mimari unsurlarıyla dikkat çekiyor...

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

İzmir Çeşme'de TOKİ konutları için çözüm bulunmalı!

KONFED ve İSTÖP Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir Çeşme'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili vatandaşların sıkıntısını dile getirdi.

Boğazkale'deki sit alanı sorunu TOKİ Konutlarıyla çözülüyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale ilçesinde vatandaşların bir kısmının yaşadığı Sit alanı sorununun TOKİ Konut projesi ile çözüme kavuşturulacağını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün!

Hadim Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilen projede kura heyecanı başladı. Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün...

AFAD toki konutlarıyla sözleşme mi imzalıyor Haberi

AFAD toki konutlarıyla sözleşme mi imzalıyor

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı. 


Açıklamada, "Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresi 13.11.2015 tarihine kadar uzatılmıştır. Bu kapsamda konut alan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için, Edremit ve Erciş Ziraat Bankalarına giderek, sözleşme imzalamaları gerekmektedir" denildi. 


Bölge...