26 / 04 / 2024

afyon bolvadin belediye binası

afyon bolvadin belediye binası

Belediye'den yapıyan açıklamada, Bolvadin Belediyesi ile İller Bankası arasında yapılan protokol gereği çevre yolu üzerinde bulunan alana yapılacak olan yeni hizmet binasının yaklaşık 3 milyon liraya mal olacağı bildirildi....

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar İli sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyon Belediye Meclisi 3 Aralık'ta toplanıyor!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirmek için 3 Aralık'ta toplanıyor.

Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Afyon 1. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınacağı alanın imar planı askıda!

Afyon Belediye Meclisi'nde alman karar sonrasında Konya yolunda bulunan ve sanayi sitesi alanı olarak tespit edilen arazi, İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Afyon İhsaniye'ye yeni belediye binası yapılacak!

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeye yakışır bir Belediye Hizmet Binası’nın inşaatı için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Başkan Çabuk belediye binasının yakın zamanda ihaleye çıkacağını söyledi.

afyon bolvadin belediye binası Haberi

afyon bolvadin belediye binası


Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yeni yapılacak olan belediye hizmet binasının inşaatına başlandı.


Belediye'den yapıyan açıklamada, Bolvadin Belediyesi ile İller Bankası arasında yapılan protokol gereği çevre yolu üzerinde bulunan alana yapılacak olan yeni hizmet binasının yaklaşık 3 milyon liraya mal olacağı bildirildi.


Çok amaçlı kullanılması düşünülerek modern mimarinin uygulandığı hizmet binasının, bin metrekare zemin üzerinde 3 kattan oluşacağı ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacağı kaydedildi.


Afyon...