29 / 03 / 2024

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş net yanıt verdi! Altını bile sollayacak rakam geliyor

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında ne kadar olacağını Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? Altını bile sollayacak rakam geliyor.

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

Uyuyan dev gümüş uyanıyor! Uzmanlar gümüşte peş peşe tarih ve fiyat verdi!

Bir dönem yatırımcının gözdesi olan gümüşle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Dünyanın en büyük otoriteleri, uzunca bir süredir yükselişi altının gerisinde kalan gümüşün büyük bir sıçrama yaparak, altına fark atacağını öngörüyor. Peki bu iddianın dayanağı ne, gümüşün yükselişinin ardındaki hangi

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru Haberi

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile toplamda 24 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 216 ay vadelendiriliyor.


Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatları 100 bin TL olarak belirlenen projede 407,41 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.


TOKİ Afyon Gömü Tarımköy ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşin ödemelerde; kalan bedel 216 ay vadelendiriliyor. Projede 111,27 metrekarelik 3+1 konutlar yer alıyor.


Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla, satış işlemleri ise ilgili bankanın Temerküz şube Afyon-Emirdağ şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Satış duyurusu için