29 / 03 / 2024

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

SsangYong Musso Grand'ın özellikler ve fiyatları şok etkisi yarattı! Son fiyatlara hemen göz atın!

Musso Grand, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunar. Genellikle 2.2 litrelik dizel motor kullanılır. Musso Grand, güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak için çeşitli güvenlik donanımlarına sahiptir. İşte Musso Grand'in özellikleri ve fiyatları...

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Evciler 126 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Afyon'a 126 yeni konut!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 213 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü Haberi

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü

Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçen Grand Özgül Termal Tatil Köyü kaplıcaları tespit edilmiş ve onaylanmış termal suyu ile Dünyadaki sayılı termal sular içerisinde ilk sıralarda yerini alıyor.


Grand Özgül Termal Tatil Köyü'ndeki zemin kat odalarında iki ton su kapasiteli ve 108 cm derinlikte havuz, diğer katlarda ise iki kişilik geniş küvet bulunuyor.


Gazlıgöl Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde bulunan devremülkler villa ve normal dairelerden meydana geliyor.


Normal dairelerde LCD televizyon, metro ethernet internet, telefon, buzdolabı, elektrikli ocak, kettle, çamaşır makinesi, oturma grubu, boy aynası, hamam kurnası ve yemek masası gibi imkanlar yer alıyor.


Özgül Termal'de yer alan villalarda ise; 3 adet yatak odası bulunuyor. Villaların giriş katında bulunan havuzlar 200X250X120 cm ebatında inşa edildi. 


160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'deki tüm villalarda...