25 / 04 / 2024

afyon tarihi belediye binası restorasyonu

afyon tarihi belediye binası restorasyonu

Afyonkarahisar' da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyon karahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi...

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Afyon Dinar son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Afyon orta gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Afyon orta gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Afyon TOKİ 2019 alt gelir son başvuru tarihi!

Afyon TOKİ 2019 alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 57 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Afyon İscehisar son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Afyon İscehisar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi ne zaman?

Van'daki Tarihi Belediye Pasajı yeniden açıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentte 2011 yılında meydana gelen depremlerde ağır hasarlı olduğu ve ruhsatı yenilenmediği gerekçesiyle kapatılan Tarihi Belediye Pasajı mahkeme tarafından yeniden açıldı.

Afyon Şuhut'ta tarihi hamam restorasyon çalışmaları incelendi!

Recep Bozkurt, belediye tarafından yürütülen bazı çalışmaları yerinde inceledi. Bozkurt, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda yoğun girişimler neticesinde restorasyonuna başlanarak, tarihi dokusuna uygun restore edilen hamamda incelemede bulundu.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kura çekiliş tarihi!

Aylık 283 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde 75 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler satışa çıkarılıyor. İşte Afyon Zafer Mahallesi TOKİ kura çekiliş tarihi...

afyon tarihi belediye binası restorasyonu Haberi

afyon tarihi belediye binası restorasyonu


Afyonkarahisar'da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyonkarahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi. Binanın restorasyonunda Dolmabahçe sarayında kullanılan bazı malzemelerin de benzerlerinin kullanıldığı kaydedildi.


Restorasyon çalışmasını yürüten yüklenici firmanın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Zihni Kilit, çalışmalarda yaşanan gecikmenin, belirlenen projede yapılan revizyonlardan kaynaklandığını kaydetti. Binanın geçmişin zarafeti, geleceğin teknolojisi ve konforu ile aslına uygun olarak restorasyonunun yapıldığını kaydeden Kilit, yapım projesinde binanın aslına uygun olarak dizayn edilmesi için 6 defa değişiklik yapıldığını söyledi. Projede en son yapılan revizyonların Eskişehir Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan Kasım 2013'de olurunun alındığını ve bu yüzden binanın tamamlanmasında süre uzaması olduğuna dikkat çeken Kilit, "Biz bu binanın ihalesine girmek için teklif vermedik, aksine bize teklif geldi. Çünkü...