28 / 03 / 2024

afyon valiliği nerede

afyon valiliği nerede

Afyonkarahisar' da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyon karahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Yozgat Valiliği, İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı!

Yozgat Valiliği 700 kilometre uzaklıkta yer alan İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı.

afyon valiliği nerede Haberi

afyon valiliği nerede


Afyonkarahisar'da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyonkarahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi. Binanın restorasyonunda Dolmabahçe sarayında kullanılan bazı malzemelerin de benzerlerinin kullanıldığı kaydedildi.


Restorasyon çalışmasını yürüten yüklenici firmanın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Zihni Kilit, çalışmalarda yaşanan gecikmenin, belirlenen projede yapılan revizyonlardan kaynaklandığını kaydetti. Binanın geçmişin zarafeti, geleceğin teknolojisi ve konforu ile aslına uygun olarak restorasyonunun yapıldığını kaydeden Kilit, yapım projesinde binanın aslına uygun olarak dizayn edilmesi için 6 defa değişiklik yapıldığını söyledi. Projede en son yapılan revizyonların Eskişehir Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan Kasım 2013'de olurunun alındığını ve bu yüzden binanın tamamlanmasında süre uzaması olduğuna dikkat çeken Kilit, "Biz bu binanın ihalesine girmek için teklif vermedik, aksine bize teklif geldi. Çünkü...