25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar arsa özelleştirmesi

Afyonkarahisar arsa özelleştirmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez Güvenevler'de bulunan 12.890,00 m2 yüzölçümlü arsanın özelleştirilme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak'tan o ilde 12 bin 600 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'da yer alan konut imarlı arsa da bulunuyor. Arsanın satış fiyatı 12 bin 600 TL olarak belrilendi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 18 bin 900 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 24 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinden yayımlanan  Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki imarlı arsa da bulunuyor. İşte satış bedeli 24 bin 500 TL olarak belirlenen arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 17 bin 100 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki arsa da bulunuyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 19 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.  Arsanın satış bedeli 19 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak o ilde 12 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki imarlı arsa da yer alıyor. Konut imarlı arsa 12 bin 500 TL bedelle satışa sunuldu. 

Milli Emlak'tan 101 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Afyonkarahisar'da konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Satış fiyatını duyan inanamadı! Hemen göz atın!

Yayınlanan arsa ihalelerini yakından takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da merakla bekliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da arsa satıyor.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Afyonkarahisar arsa özelleştirmesi Haberi

Afyonkarahisar arsa özelleştirmesi


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih          :  29/5/2015

Karar No    :  2015/34

Konu          :  Maliye Hazinesi Adına Kayıtlı Afyonkarahisar/Merkez/Güvenevler

                       Mahallesi,

                       49 ada, 3 Parselin Özelleştirilmesi

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 27/04/2015 tarih ve 2622 sayılı yazısına istinaden;

1- Kurulumuzun 01/06/2010 tarih ve 2010/31 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Güvenevler Mahallesi, 49 Ada, 3 No’lu parselde bulunan 12.890,00 m2 yüzölçümlü arsa ile üzerindeki binaların “Satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;


“Hazine adına...