26 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Malatya Merkez Spor Salonu'nun yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Seker Fabrikası arazisi üzerine yaptırılan Merkez Spor Salonu'nu tanıttı. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan 3200 bin kişilik spor salonu, görenleri adeta büyülüyor.

Muharrem Candaş Spor Salonu açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Manisa Turgutlu Spor Salonu'nun ihale süreci başladı!

Turgutlu Belediyesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile eş finansman desteğiyle Turgutlu'ya Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu kazandırmak için kolları sıvadı. Projede ilk adım atılarak ihale süreci başladı.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

KARAMAN Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Karaman'a yapılması planlanan ve arsası belediye tarafından tahsis edilen 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmalar başladı.

Sakarya Pamukova Spor Salonu çürümeye terk edildi!

CHPli Erdoğan Sakarya Isır ve Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Pamukova Spor Salonu, yüzme havuzu ve stadında incelemelerde bulundu. Teke, spor salonunun çürümeye terk edildiğini söyledi.

Gebze Kapalı Spor Salonu restore ediliyor!

Gebze Kapalı Spor Salonu yeniden düzenleniyor. Başta ana koridorlar, sporcuların ve hakemlerin soyunma odaları, duş kabinleri, tuvaletler, lavabolar, ambarlar ile binanın iç yüzeyinde sıva ve boya çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Yunusemre'de Muradiye Spor Salonu çalışmaları incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre ilçesinde yapımı devam eden Muradiye Spor Salonu'nu yerinde inceledi. Özdağ, "Manisa'ya 14 yıl içerisinde 14 milyar liralık yatırım yaptık.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu inşaatı yüzde 98 tamamlandı!

Antalya'da yapılan 10 bin kişilik spor salonu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı. 46.5 milyon liraya mal olan spor salonunun Nisan ayında müsabaka oynanmaya hazır hale geleceği belirtildi.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem seçim projelerinden olan eski SKK Hastanesi'nin bulunduğu alana yapılacak Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmalarına başlandı.

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi'nin ihalesini Tekfem kazandı!

ASKİ Kapalı Spor Salonu ve Sosyal Tesisi ihalesinin adrese teslim yapıldığı, ihaledeki kırım oranının bu iddiaları doğruladığı öne sürüldü. İhaleye Ankara ve İstanbullu 8 firma katıldı. Ankaralı Tekfem firması ihaleyi kazandı.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı Haberi

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı

Seçim öncesi vaatlerini bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yoğun yapılaşmadan dolayı, insanların dinlenip eğlenebileceği yerlerin çok az olduğu Cumhuriyet Mahallesine, verdiği sözü de yerine getiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin yer teslimi yapıldı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından temel açma çalışmalarına başlanan dev tesisin 2017 yılının sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek proje, bu bölgedeki yeşil alan ve ilimizin spor tesisi ihtiyacını karşılayacak.Bölgeye Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 3 bin kişilik spor salonu yapılacak. Çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesi ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından...