26 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.



Afyonkarahisar'da 1976 yılında hizmete açılan  Atatürk Kapalı spor salonununda yıkım çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar Gazetesi'nde yer alan habere gör, 41 yıl birçok spor ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan salonda binlerce genç antreman yapmıştı. 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ismini taşıyan yeni kapalı spor salonunun yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanarak müteahhit firma tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devir edilmesiyle birlikte Tahincioğlu Basketbol liginde mücade verdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devir edilmesiyle birlikte Tahincioğlu Basketbol liginde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı ile Efeler liginde mücadele eden İkbal Yüntaş Voleybol takımı müsabakalarını yeni salonda oynamaya başlamasıyla birlikte boşa çıkan Atatürk Spor Salonunu Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Afyonkarahisar Belediyesine teslim etmişti. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Atatürk spor salonun yıkım çalışmalarına başlandı.


Geri Dön