28 / 03 / 2024

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Atatürk Spor Salonu için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, kısa süre içerisinde ilçenin hizmetine sunulacak. Uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun hentbol, voleybol ve basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 4 giyinme-soyunma odası, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 kafeterya, 1 kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerinin yer aldığı Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, ilçe halkıyla buluşmak için gün sayıyor.

Salihli’ye Yakışanı Yapıyoruz

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği Salihli’ye yakışan bir spor salonu ve yüzme havuzu yaptıklarını belirten Başkan Kayda, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yakın zamanda dev tesisin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Kayda “Salihli’nin çocukları, hemşerilerimiz bu salondan yararlanacak. Spor camiasına ve ilçemize hayırlı olsun" dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli gençliğine uluslararası standartlara sahip yeni bir spor ve sosyal yaşam alanı kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön