28 / 03 / 2024

Manisa Atatürk Spor Salonu son durum

Manisa Atatürk Spor Salonu son durum

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun açılışı için geri sayım başladı.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılacak olan Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Manisa Atatürk Spor Salonu son durum Haberi

Manisa Atatürk Spor Salonu son durum


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, kısa süre içerisinde ilçenin hizmetine sunulacak. Uluslararası saha ölçülerine (IHF, FIVB, FIBA) uygun hentbol, voleybol ve basketbol sahası, 1 adet 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, 4 giyinme-soyunma odası, uluslararası düzeyde hakem odası, ses-kayıt odası, antrenör odası, 1 kafeterya, 1 kondisyon salonu, idari ofisler, çocuk oyun odası, mescit, WC ve duş bölümlerinin yer aldığı Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, ilçe halkıyla buluşmak için gün sayıyor.

Salihli’ye Yakışanı Yapıyoruz

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği Salihli’ye yakışan bir spor salonu ve yüzme havuzu yaptıklarını belirten Başkan Kayda,...