23 / 04 / 2024

afyonkarahisar toki konutları

afyonkarahisar toki konutları

Afyonkarahisar İli Bayat İlçesi 3. Etap 236 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar İscehisar 2. Etap TOKİ'de başvurular başladı!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde yapımına başlanan 2. Etap TOKİ konutlarında başvurular başladı. Vatandaşlar 2+1 ve 3+1 konutlar için ön başvuruları yapabiliyor.

TOKİ Afyonkarahisar Ahmetpaşa 100 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesi Ahmetpaşa Beldesi 100 Adet Tarımköy Tipi Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar'da daha çok konut yapacak!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Oda ve Borsa başkanları ile birlikte damızlık düve yetiştiricilerine verilecek hibe desteğinden Afyon'un da yararlanması için konuyu AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'ya iletti.

Afyonkarahisar'da 300 aile ev sahibi olacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, emeklilere gerçekleştirdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Emeklilerin konut sahibi olması konusunda Toplu Konut idaresi ile girişimlerde bulunarak "Emekli Grubu Konut Projesi' kapsamında 300 aileyi konut sahibi yapacak.

Afyonkarahisar Eski Cephanelik bölgesine TOKİ müjdesi!

Afyonkarahisar'da Kanlıca ile Zafer Mahallesi arasında kalan ve Eski Cephanelik olarak bilinen bölgeye Toplu Konut idaresi tarafından 1084 konut yapılacak. Projenin toplam maliyetinin 102 milyon lirayı bulacağı belirtildi.

Afyonkarahisar'da emekliler için 300 konut yetersiz!

Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ile güzel bir söyleşi gerçekleşti. Ege, önümüzdeki süreçte TOKİ 2. ve hatta 3. Etap çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 412 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yöresel mimaride inşa edilecek 412 konutun ihalesi yapıldı. 21 bloktan oluşan projede 2+1 ve 3+1 daireler olacak.

Ergün Turan Afyonkarahisar'daki TOKİ çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yapılan Fenerbahçe Olimpik Marsilya maçını izlemek için geldiği kentte TOKİ tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Kura usulüyle 88 adet konuttun satışa çıkacağı TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri ‘nde başvurular 20 Mayıs 2015 tarihinde başladı. Peki TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Afyonkarahisar TOKİ kuraları yarın çekilecek!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılan ve yoğun talep nedeniyle 255 konuttan 432 konuta çıkartılan 2. Ebap Toplu Konut Projesi'nin kura çekimi yarın gerçekleşbirilecek.

Afyonkarahisar TOKİ kurası 11 Mart'ta yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılması planlanan ve yoğun talep nedeniyle 255 konuttan 432 konuta çıkartılan 2. Etap Toplu Konut Projesi'nin kura çekimi 11 Mart Çarşamba günü gerçekl

Burhanettin Çoban: 255 vatandaşı konut sahibi yapacağız!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, alt gelir grubundan 255 vatandaşı konut sahibi yapacaklarını söyledi. Çoban, sit bölgesindeki mahallelerin yollarını da 2016 yılı sonuna kadar bitirmek istediklerini ifade etti

Afyonkarahisar Nazende Konutları'nın satışı yapıldı!

Bolgiysan Yatırım A.Ş. tarafından Afyonkarahisar Bolvadin'de hayata geçirilen Nazende Konutları'nda dairelerin ilk satışları başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Konutları'nda başvurular başladı!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek bin 73 konut satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 18 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları kurası 26 Nisan'da!

Afyonkarahisar'da TOKİ aracılığı emeklilere yapılacak konutlarla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TUED), peşinatlarının 29 Mart-18 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını kura çekiminin ise 26 Nisan'da yapılacağını bildirdi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Konutları yükseliyor!

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” adı altında yapımına başlanılan 86 adet konut inşaatını inceledi.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Konutları'nda son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar İscehisar'a 407 konut yapılacak. Konutların yapımına hava şartlarına bağlı olarak en kısa sürede başlanacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Afyonkarahisar Gazeteci Konutları teslim ediliyor!

214 konutluk Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Gazeteciler Derneği Toplu Konut Projesi için konu teslimi bugün sona eriyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ Konutları'nda ön talep ne zaman?

Afyonkarahisar Emirdağ merkezde belirlenecek yerlere TOKİ tarafından yapılması planlanan evler için haziran ayında ön talebin toplanabileceği bilgisi halk arasında konuşulmaya başladı.

afyonkarahisar toki konutları Haberi

afyonkarahisar toki konutları


Afyonkarahisar İli Bayat İlçesi 3. Etap 236 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın saat 14:30'da yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;


İhale Kayıt Numarası    :    2018/54355  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle 236 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden...