26 / 04 / 2024

Ergün Turan Afyonkarahisar'daki TOKİ çalışmalarını inceledi!

Ergün Turan Afyonkarahisar'daki TOKİ çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yapılan Fenerbahçe Olimpik Marsilya maçını izlemek için geldiği kentte TOKİ tarafından yapılan çalışmaları inceledi.



TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Çarşamba günü geldiği Afyonkarahisar'da çeşitli temaslarda bulundu. Turan akşam saatlerinde geldiği Afyonkarahisar'da ilk olarak Fenerbahçe-Marsilya maçını izledi. Dün ise  TOKİ  tarafından kentte yapılan inşaatları inceledi. 


Turan, ilk olarak kent merkezinde yapımı devam eden Çetinkaya Mahallesindeki 593 konutluk proje alanındaki şantiyeyi ziyaret etti. 250 yatak kapasiteli Afyonkarahisar Kadın Doğum Hastanesi inşaatını incelediklerini belirten Turan, hastanenin yüzde 90'nın tamamlandığını söyledi. Turan ve beraberindeki heyet daha sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen 26 Ağustos Tabiat Parkı Tanıtım Merkezi'nin (Panoramik Müze) inşaat şantiyesini inceledi. Turan, "TOKİ olarak kadîm şehrimiz Afyonkarahisar'a konutlar, hastaneler, stadyum, spor sahaları ve bir çok sosyal yaşam alanları kazandırdık. Yapımı devam eden çalışmalar bittiğinde kente büyük kazanımlar getireceğine inanıyorum" dedi. 


Afyon Kocatepe Gazetesi


Geri Dön