24 / 04 / 2024

Ağaoğlu \'Bunu Konuşalım\' Programına Konuk Oluyor

Ağaoğlu \'Bunu Konuşalım\' Programına Konuk Oluyor

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu bu gece yayınlanacak olan söyleşi programının konuğu olarak ekranlara geliyor

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu'nun valeyle zor anları!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, elini öpmeye çalışan vale yüzünden zor anlar yaşadı.

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ağaoğlu'ndan 3 milyar dolarlık yatırım!

15 Temmuz darbe girişiminden sonraki 2 gün boyunca yabancı yatırımcılarla telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Ali Ağaoğlu, “Çok olumlu tepkiler aldım. Darbe girişiminden 2 gün sonra 25 milyon liralık satış yaptık'' dedi.

Ali Ağaoğlu: Yeni yatırımlarımız engellendi!

Paralel yapının iş hayatına verdiği zarara dikkat çeken Ağaoğlu, “Kilit noktalara yerleştirdikleri adamlarla başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İntikam almak için projemizi durdurdular, yeni yatırımları engellediler. " dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan yaralı güvercine yardım!

Önceki gün İstinyepark’a giden Ali Ağaoğlu, yaralı güvercini lüks otomobiliyle veterinere yetiştirdi...Hayvanın tedavisini yaptıran işadamı, "İnsanlar gibi hayvanlara da yardımda bulunmayı ihmal etmemek lazım" dedi.

Ali Ağaoğlu Bodrum'a yatırım yapacak!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Ağaoğlu \'Bunu Konuşalım\' Programına Konuk Oluyor Haberi

Ağaoğlu \'Bunu Konuşalım\' Programına Konuk Oluyor
Candaş Tolga Işık'ın sunduğu ve siyasetten sanata pek çok konunun ele alındığı Tv Servisi-Söyleşi programı olan ''Bunu Konuşalım''ın bu geceki konuğu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu. Program 00.10'da Kanaltürk'te...