19 / 04 / 2024

ağaoğlu dap yapı ortaklığı

ağaoğlu dap yapı ortaklığı

Ağaoğlu Dap Yapıyla birlikte Kartal'da 1.3 milyar dolara aldığı denize sıfır arsada marina inşa etmek ve işletmek için bir marina şirketi kurdu, hayata geçirilecek proje şuan onay aşamasında...

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR’dan Ağaoğlu'na 'yüksek derecede yatırım yapılabilir' notu!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi. JCR raporunda notların ülke tavanı olduğuna dikkat çekti.

Dap Yapı Ağaoğlu Şirketlerinden biri olan Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldı.

Dap Yapı Ağaoğlu şirketlerinden Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi satın aldı.

Ali Ağaoğlu İcra Kurulu Oluşturuyor!

Ocak ayında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Önder Halisdemir Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma için "Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz" dedi.

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu'dan yapılan açıklamaya göre, grubun Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programına katılanlar, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı...

ağaoğlu dap yapı ortaklığı Haberi

ağaoğlu dap yapı ortaklığı


Ağaoğlu Dap Yapıyla birlikte Kartal'da 1.3 milyar dolara aldığı denize sıfır arsada marina inşa etmek ve işletmek için bir marina şirketi kurdu. Kartal'da projeyi tamamlayacak bir marina üzerinde çalıştıklarını, benzeri bir morinayı Bodrum 'daki proje için de gerçekleştirdiklerini dile getiren Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, "Proje şu an onay aşamasında. Onaylandıktan sonra marinanın büyüklüğü konusunda bilgi verebileceğim. 


Bodrum'da 10 milyon metrekarelik projemizde de marina olacak" diye konuştu. Kartal Marina İşletmeleri AŞ adlı yeni şirketin sermayesi I milyon TL. Konusu ise Marina ve dinlence amaçlı ulaştırma tesislerinin işletilmesi. Emlak Konut GYO'nun Kartal'daki denize sıfır arsası için yaptığı hasılat paylaşımlı proje ihalesinde en yüksek tekli/i, I milyar 335 milyon liralık hasılat taahhüdü ile DAP Yapı ile Ağaoğlu Grubu şirketi Eltes İnşaat ortaklığı...