28 / 03 / 2024

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezini ziyaret etti

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezini ziyaret etti

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı!

Ali Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı...

Ali Ağaoğlu eski savcı Zekeriya Öz'ün tehdit davasında tanıklık yaptı!

Meslekten ihraç edilen Zekeriya Öz'ün, Dubai'de yaptığı tatilin masraflarını kendisinin ödediğine ilişkin belge vermesi için 2 kişiyi azmettirdiği iddiasıyla "basit tehdit" suçundan yargılandığı davada, iş adamı Ağaoğlu tanıklık yaptı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Önder Halisdemir: Ağaoğlu, Anadolu'ya açılacak!

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezini ziyaret etti Haberi

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezini ziyaret etti

Heyet görüşme sonrasında günün anısına Ali Ağaoğlu’na bir plaket takdim etti. Sohbet sırasında Dubai Finans Merkezi’nin özellikle yatırımcılara sunduğu fırsatlar üzerinde duruldu. Ali Ağaoğlu ziyaret ile ilgili olarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin ABD, İngiltere gibi örnekleri incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını belirterek “Dubai Finans Merkezi, bir ülke politikası olarak görülmüş ve bu doğrultuda planlanmış. Bu sayede yatırımcısına vergiden şirket sahibi olma konusuna kadar pek çok avantaj sağlıyor. İstanbul Finans Merkezi de ülke ekonomisinin yanı sıra bölge ekonomisinin de nabzını tutacak bir proje olarak hayata geçirildi”...