25 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanya 30 kasım son

Ağaoğlu kampanya 30 kasım son

''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile satışa sunulan projede kampanya devam ediyor. 3 gün sonra sona erecek kampanya My Towerland projesi ve My Home Maslak projeleri için geçerli.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 679 bin 400 TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu Bodrum'a yatırım yapacak!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu: Çiftlik Adası'nı 5 dakikada aldım!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Adem Metan’ın radyo programına konuk oldu. 30 milyon dolara Marmaris'teki Çiftlik Adası'nı satın aldığına değinen Ağaoğlu, "Beğendiğimi 5 dakikada alırım. Orayı ailem için satın aldım. İçinde taş evler var. " diye konuştu.

Ali Ağaoğlu Marmaris'taki adasına yatırım yapacak mı?

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çiftlik Adası'nın, 30 milyon dolara işadamı Ali Ağaoğlu tarafından satın alınmasının yankıları sürüyor. Turizmciler ve emlakçılar bu satışı olumlu karşılıyor.

Ağaoğlu My World Europe'ta olağanüstü genel kurula gidiliyor!

My World Europe Sitesinde Ağaoğlu şirketlere bağlı Yönetim tarafından Geçici Site Yönetimi ile yönetilen sitede, geçici site yönetimi 30 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü kat malikleri toplantısı yapma kararı aldı.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitlerle!

Ofis fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilyor. My Newwork Projesi Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda 30 ay 0 faizle!

Metrekaresinin 5 bin 20 dolardan başladığı My Newwork Ağaoğlu projesinde ofislerin alanları 106 metrekareden başlıyor. Projede 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'teki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede 30 ay vade farksız taksitle ödeme de yapmak mümkün.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Metrekare birim fiyatının 5 bin 20 dolardan başladığı Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Ağaoğlu kampanya 30 kasım son Haberi

Ağaoğlu kampanya 30 kasım son

My Home Maslak ile  My Towerland prolerinde geçerli olan kampanyada yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 40'lık bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Kalan yüzde 50'lik bedel de faizsiz ara ödeme ile vadelendiriliyor. ''Ağaoğlu 50 ay 0 faiz'' kampanyası 3 gün sonra sona erecek.



My Home Maslak; 

My Home Maslak projesinde alternatif konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve  4,5+1 şeklinde dizayn edildi.

1+0 konutlar 96 metrekareden,

1+1 konutlar 111 metrekareden, 

2+1 konutlar 116 metrekareden,

3+1 konutlar 117 metrekareden,

4,5+1 konutlar 314 metrekareden,

4+1 konutlar ise 351 metrekareden başlıyor. 

My Home Maslak'ta konutların fiyatları  572 bin TL ile 2 milyon 228 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

My Home Maslak projesinin sosyal donatıları içerisinde otopark, güvenlik, spor alanları,  yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Tel: 444 6 777

Web:...