19 / 03 / 2024

ağaoğlu kampanya diamond

ağaoğlu kampanya diamond

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de yaptığı My World projesinde yüzde 25'ini peşin ödeyene hemen tapu teslimi yapıyor. Kullanılan mortgage kredisinin ilk taksit ödemesi de 7 ay sonra başlıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 679 bin 400 TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu İnşaat'tan yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 projesine yüzde 35 faiz desteği kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat tarihinde başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 1 peşinat, yüzde 35 faiz desteğiyle!

Yüzde 35 faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli sayılıyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği yüzde 1 peşinatla!

13 Şubat'tan beri devam eden Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına göre yüzde 75'lik kısım için yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya hemen teslim 200 dairede uygulanıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Hemen teslim 200 daire!

13 Şubat'ta başlanan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak olarak karşımıza çıkıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla hemen teslim daireler!

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamı Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

ağaoğlu kampanya diamond Haberi

ağaoğlu kampanya diamond

31 Ekim'de bitecek kampanya İstanbul'un en büyük projeleri arasaında gösterilen My World projelerinin Moontown, Suncity, Highpark ve Diamond siteleri için geçerli.

Kampanya kapsamında peşinat artırılırsa ödemeler 10 ve 13 ay sonra da başlatılıyor.

Tel: 444 6...