29 / 03 / 2024

Ağaoğlu kampanyası hakkında herşey

Ağaoğlu kampanyası hakkında herşey

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası!

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme kampanyası kapsamında cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453'te teslimler Temmuz ayında başlıyor...

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

Ağaoğlu kampanyası hakkında herşey Haberi

Ağaoğlu kampanyası hakkında herşey

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesinin yüzde 1'i peşin olarak ödeniyor ve kalan yüzde 24'lük kısım için taksit yapılıyor. Banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik bedel ise Ağaoğlu İnşaat tarafında yüzde 35 faiz desteği imkanı ile ödeniyor.


My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerini kapsayan yeni Ağaoğlu kampanyası ile yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Kampanya 3 hafta boyunca geçerli olacak. 


My Home Maslak!

3 blok olarak dizayn edilen My Home Maslak'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks dairelere yer veriliyor.


Satışları devam eden...