29 / 03 / 2024

Ağaoğlu mülteciler yardım

Ağaoğlu mülteciler yardım

Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve ev sahiplerinin destekleri ile başlatılan kampanyada toplanan 10 bin oyuncak, 25 bin kıyafet ve gıdadan oluşan yardım paketleri Kurban Bayramı öncesi bölgeye teslim edildi.

Ağaoğlu mülteciler içim yardım kampanyası başlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Ağaoğlu'ndan mülteciler için yardım kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

65 yaşına giren Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65 yaşına girdi. Ağaoğlu, "22 yaşıma girdim, ruh yaşım da 18" dedi...

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti!

İnşaat Mühendisi Halim Ağaoğlu vefat etti. Merhum, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek. 

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ağaoğlu mülteciler yardım Haberi

Ağaoğlu mülteciler yardım


Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve ev sahiplerinin destekleri ile başlatılan kampanyada toplanan 10 bin oyuncak, 25 bin kıyafet ve gıdadan oluşan yardım paketleri Kurban Bayramı öncesi bölgeye teslim edildi. Yardım paketleri Suruç Belediyesi ile birlikte...