25 / 04 / 2024

Ağaoğlu peşinat kampanyası

Ağaoğlu peşinat kampanyası

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

Devletin peşinat desteğine bir destek de Ağaoğlu'ndan!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, üç konut projesinde faiz kampanyası başlattı. Ali Ağaoğlu, "Devletin peşinat desteği önemli. Bir destek de bizden gelsin" dedi.

Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği!

Maslak ve Ataşehir'de inşa edilen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için Ağaoğlu'ndan yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. Projelerde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Maslak 1453'te teslimler başladı...

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına göre 60 ay vadede yüzde 0,47'lik ve 120 ay vadede ise yüzde 0,57'lik faiz oranı kabul ediliyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteğiyle! Yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 35 faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat'ın söz konusu kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 1 peşinat, yüzde 35 faiz desteğiyle!

Yüzde 35 faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli sayılıyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

13 Şubat taraihinde başlayan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinat sonrasında yüzde 24'lük kısım taksitlendiriliyor. Yüzde 75'lik kısmın yüzde 35'inde faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu peşinat kampanyası Haberi

Ağaoğlu peşinat kampanyası

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesinin yüzde 1'i peşin olarak ödeniyor ve kalan yüzde 24'lük kısım için taksit yapılıyor. Banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik bedel ise Ağaoğlu İnşaat tarafında yüzde 35 faiz desteği imkanı ile ödeniyor.


My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerini kapsayan yeni Ağaoğlu kampanyası ile yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Kampanya 3 hafta boyunca geçerli olacak. 


My Home Maslak!

3 blok olarak dizayn edilen My Home Maslak'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks  ve 4,5 oda 1 salon dubleks dairelere yer veriliyor.


Satışları devam eden...