29 / 03 / 2024

ağaoğlu veliefendi projesi daire fiyatları

ağaoğlu veliefendi projesi daire fiyatları

Bakırköy Veliefendi projesi nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 8 blok olarak hayata geçirilen ve Ağaoğlu İnşaat imzası ile konumlandırılan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Ağaoğlu Bodrum projesi geliyor! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yepyeni bir projeye hazırlanıyor. Bodrum'da inşa edilecek projenin tüm detayları önümüzdeki günlerde belli olacak...

11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde fiyatlar 446 bin TL'den başlıyor. Lansmanı bugün yapılan projede yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. İşte 11 soruda Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

ağaoğlu veliefendi projesi daire fiyatları Haberi

ağaoğlu veliefendi projesi daire fiyatları

Bakırköy Veliefendi projesi nerede? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özellikleri paylaşalım. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de hayata geçirildi.


Ağaoğlu İnşaat güvencesi ile konumlandırılan Bakırköy Veliefendi Projesi, toplam 1.277 adet daireden oluşuyor. Projedeki konutlar rezidans daire olarak yükseliyor.


Bakırköy Veliefendi Projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 doa 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon dubleks, 5,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor.


8 bloktan oluşan ve banka kredisi ile vadelendirme yapılabilen  Ağaoğlu Veliefendi Projesi, hakkında detaylı bilgiler için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Bakırköy Veliefendi projesi nerede?


Bakırköy Veliefendi Projesi, eski Boya-Mensucat Fabrikaları'nın olduğu alanda Kartal Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Bakırköy Veliefendi projesi nerede? 


Adres: Kartaltepe Mahallesi Aksu Caddesi No:...