18 / 04 / 2024

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ali Ağaoğlu Türkiye'nin önemli konut üreticileri arasında yer alıyor. Para'da yer alan habere göre, Ali Ağaoğlu bugüne kadar toplumdaki farklı kesimler için binlerce konut hayata geçirdi. Buna rağmen Ali Ağaoğlu uzun bir süredir yeni projeyle gündeme gelmeyerek, mevcut devam eden inşaatları ile uğraştı. 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ağaoğlu yeni projesini Bodrum'da hayata geçirecek. Ali Ağaoğlu'nun Muğla Milas'tan Güvercinlik istikametine giderken deniz tarafında binlerce dönümlük bir arazisi vardı. Bu yeri seneler önce Net Holding'den satın almıştı. Arazide Net Holding'in patronu Besim Tibuk'un da küçük bir payı olduğu biliniyor fakat  arazinin neredeyse tamamı Ali Ağaoğlu'nun. Yine bilindiği üzere bu arazi uzun senelerdir imar sorunu olan bir alandı. Ağaoğlu'nun arazisi o kadar büyük bir arazi ki içerisinde dağlar, tepeler vs buluunyor. Ne kadarı sorunlu, ne kadarı imara uygun henüz net bir bilgi yok.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Para Dergisi yazarlarının öğrendiğine göre Ali Ağaoğlu bu arazide tam yedi bin konut inşa edecekmiş. Konutların büyüklüklerinin daha çok 60-70 metrekare arası olacağı da projeyle ilgili netleşen bilgiler arasında. 

Ali Ağaoğlu'nun arazisi bölgedeki tek parça en büyük arazi. Uçsuz bucaksız olarak tabir edilen türden bir yer. Merakla beklenen projeyle ilgili olarak yapılan planlamalara göre projenin ana bölümü şekillenmiş. Projeyle ilgili izinler tamamlandığında Ali Ağaoğlu'nun bu dev projeye kısa sürede başlayacağı belirtiliyor.

 

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!


Geri Dön