26 / 04 / 2024

Ağaoğlundan faiz desteği

Ağaoğlundan faiz desteği

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim 200 daire için başlattığı faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat'ta başladı ve 3 hafta sürmesi planlanıyor.

MG Mart 2024 kampanyasını açıkladı! Hem 0 faiz hem de takas desteği müjdesi geldi!

Otomotiv devleri arasında yer alan MG merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. MG'nin Mart ayı kampanyası kapsamında hem 0 faiz hem de takas desteği müjdesi geldi...

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat arttı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mazot desteği 3 kat arttı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...

Evini dönüştürene çifte destek müjdesi geldi! Hem kira ve faiz desteği verilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan düzenlemeyle evini dönüştürene hem kira hem de faiz desteği verilecek. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o düzenleme...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı: Doğalgaz desteği verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım kapsamında ısınma desteği olarak doğalgaz ve kömür desteğinde bulunacak.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Bakan Selçuk açıkladı! Nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Mart ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerini 9 Nisan'da yapacağız" dedi.

Kentsel dönüşüm faiz desteği detayları!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. İşte Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili yazısı...

Kentsel dönüşüm faiz desteği kararı Resmi Gazete'de!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Hak Sahiplerince Bankalardan Kullanılacak Kredilere Sağlanacak Faiz Desteğine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Depremde ağır hasar gören yapıların sahiplerine kredi desteği!

2020 yılında Manisa, Elazığ ve Van'da meydana gelen 3 büyük depremde yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak..

Yöresel mimariye uygun konut inşa edene ücretsiz proje desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 59 şehirde tamamladığı Yöresel Mimariye Uygun Konut Projesi kapsamında konut inşa etmek isteyenlere ücretsiz proje desteği verecek.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Ağaoğlundan faiz desteği Haberi

Ağaoğlundan faiz desteği

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim 200 daire için başlattığı faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat'ta başladı ve 3 hafta sürmesi planlanıyor.


Kampanya kapsamında, 60 ay vade için yüzde 0,47 oranında ve 120 ay vade için yüzde 0,57 oranında faiz uygulanıyor.  


Kampanyada yüzde 1 oranında peşin ödeme yapılıyor. Geri kalan yüzde 24'lük kısmı taksitlere bölünüyor. Banka kredisi için kullanılacak olan yüzde 75'in yüzde 35'i ise faiz desteği ile sağlanıyor.


Kampanyanın geçerli olduğu projeler;


My Home Maslak;

3 bloktan meydana gelen My Home Maslak projesinde tüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4,5 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları571 bin TL'den...