20 / 04 / 2024

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Öz Aşıkoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aşıkoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayrettin Gürkan tarafından kuruldu.

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan İyem ve Engin İyem imzasıyla kuruldu.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat kentsel dönüşümle büyüyor!

Kentsel Dönüşüm ile isminden sıkça söz ettiren Fikirtepe'de projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat, küresel anlamda 10 büyük şirket arasına girmeyi hedefliyor.

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te teslimler 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi. Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye merkezli projeler geliştiren şirket, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkmdaki kanun üe birlikte, ağırlık verdiği dönüşüm alanında da ses getiren prestijli projeler hayata geçirdi.


Ağcaoğlu İnşaat’m insan ve yaşam merkezli projeler geliştirdiğim belirten Yönetim Kurulu Başkam Şakir İyem'e Ağcaoğlu İnşaat’m kurumsal yapısı ve projeleri hakkında sorular yönelttik.


Şakir Bey 15 Temmuz darbe girişimi konusunda neler söylemek istersiniz?


Öncelikle millet ve ülke olarak şükretmeliyiz ki, içimizdeki hainlerin maşalık ettiği bu darbe girişimi sonuçsuz kaldı. Çok büyük bir millet olduğumuzu o vahşet gecesinde bir kez daha gördük. O gece, cesareti, güç ve kahramanlığı...