19 / 04 / 2024

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.



1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi. Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye merkezli projeler geliştiren şirket, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkmdaki kanun üe birlikte, ağırlık verdiği dönüşüm alanında da ses getiren prestijli projeler hayata geçirdi.


Ağcaoğlu İnşaat’m insan ve yaşam merkezli projeler geliştirdiğim belirten Yönetim Kurulu Başkam Şakir İyem'e Ağcaoğlu İnşaat’m kurumsal yapısı ve projeleri hakkında sorular yönelttik.


Şakir Bey 15 Temmuz darbe girişimi konusunda neler söylemek istersiniz?


Öncelikle millet ve ülke olarak şükretmeliyiz ki, içimizdeki hainlerin maşalık ettiği bu darbe girişimi sonuçsuz kaldı. Çok büyük bir millet olduğumuzu o vahşet gecesinde bir kez daha gördük. O gece, cesareti, güç ve kahramanlığı yüce milletimiz tüm dünyaya gösterdi. Milletimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainleri lanetliyorum, canım bu vatan için düşünmeden veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyorum. Darbe karşısında dik durup, tankların önüne yatan vatandaşlarımıza, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldınm'a ve o gecenin binlerce gizli kahramanına tüm ülke olarak minnettar olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyorum.


 Şakir Bey, Ağcaoğlu İnşaat hakkında bilgi verir misiniz?


Ağcaoğlu inşaat, mesleki temelleri 1989 yılına dayanan bir aile şirketidir. 1996 yılında ise kurumsallaşma ile ilgili alt yapımızı tamamlayarak, profesyonel bir yönetim anlayışı ile sektördeki yolumuza devam ettik. Ağcaoğlu inşaat olarak kuruluşumuzdan günümüze kadar 55.258 m2 arsa üzerine, 182.600 m2 inşaat alanı olmak üzere toplamda 1.486 konut hayata geçirdik. Bulunduğum mevkiye yükselmekte en büyük basamak olarak gördüğüm inşaat ustalığım dönemindeki azim ve meslek hırsımı, tüm kadroma nakş edebilmenin en büyük görevim olduğunu düşünmekteyim.


Ağcaoğlu İnşaat olarak proje çalışmalarımızı, öncelikle insanın yaşam kalitesini yükselten ve şehir silüetine olumlu katkıda bulunan yapılar yapma ilkesi ile sürdürmekteyiz.


“Sektörümüz ile ilgili ulusal ve uluslararası yönetim sistemi belgelerine sahibiz”


İnşaat taahhüt hizmetleri kapsamında ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 9001 Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi, ISO 18001:2007 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarına uyarak bu konudaki hassasiyetimizi belgeledik.


Projelerinizde nelere önem veriyorsunuz?

Ben bir iş adamı olarak hayata geçirdiğim her projenin bulunduğu lokasyonda özellikleri ile örnek teşkil etmesini istiyorum. İnsanlar için barınacak bir bina değil, sevdikleri ile keyifli zamanlar geçireceği yaşam alanları yapmayı şirket prensibi haline getirdik. Bu ilke doğrultusun da her projemize ayrı bir ehemmiyet ve özen gösteriyoruz. Üretim konusunda çok büyük hassasiyete sahibiz. Üretimimizin her bir aşamasında yer alan yapı malzemelerini uzman kadromuzla özenle seçiyoruz. İşçilik konusunda ise işin ünnında yer almış birisi olarak, tecrübelerimizi teknik ekibimize aktararak sıfır hata parolası ile üretim gerçekleştiriyoruz. Yani özetle söylemek gerekirse insanların projelerimizde uzun yıllar problem yaşamadan konforlu bir şekilde yaşamlarım sürdürebilmeleri için, malzeme seçiminden uygulamaya tavizsiz bir üretim ve yönetim anlayışı uyguluyoruz.


Sabah/ Marka Projeler 



Geri Dön