25 / 04 / 2024

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..



2010 yılından buyana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Nb Yapı, Özen ailesi-j nin yarım asırlık inşaat sektörü tecrübesi ışığında faaliyetlerini sürdürüyor. İnşaat Yüksek Mühendisi Nuri Özen’in 1967 yılında kurduğu Emintaş Evrensel Müteahitlik şirketinin ulusal ve uluslararası alanda edindiği proje geliştirme ve uygulama konusundaki tecrübesinden edindiği güçle faaliyetlerini sürdüren Nb Yapı, üretimde oluşturduğu üst kalite ile dikkat çekiyor.


Göztepe’de Nb Residence ve Işın Residence ismi ile iki kentsel dönüşüm projesine imzasını atan Nb Yapı, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak insanlardan talep görüyor.


İzmit’de önce Meridyen Evleri ardından Meridyen Elite gibi projeleri teslim ettiklerini belirten şirketin Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Barış Özen, “Bu zaman kadar markamızı koyduğumuz her projemizde insanlara lüks ve konforlu bir yaşam sunduk.


Bundan sonra ki çalışmalarımızda bu başarımızı daha-da ileriye taşıyacak projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz”dedi.



Habertürk






Geri Dön