24 / 04 / 2024

Agraf Tasarım şirketi

Agraf Tasarım şirketi

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, N. Hakan Yardım tarafından 40 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, N. Hakan Yardım tarafından 40 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

HLF Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HLF Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Levent Fırat tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Proje 8 Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje 8 Mimarlık Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zehra Aslı Cengizer tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi' nde kuruldu.

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maya Stand Tasarım ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih İsmail Keleş ve Erdinç Gültekin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

Lacivert Mühendislik Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Mühendislik Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ece Özkurterler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Nadir ve Yalçın Karakuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Loko Mimarlık Mühendislik Tasarım İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Loko Mimarlık Mühendislik Tasarım İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kuzguncuk'ta kuruldu.

Rhızome Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhızome Mimarlık İnşaat Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Arinç ve Hasan Agah Erkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beyoğlu, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

SMSN Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Müteahhitlik Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

SMSN Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Uysal Civiloğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Büyükçekmece'de açıldı.

Kolon İç Mimarlık Mobilya Endüstriyel Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon İç Mimarlık Mobilya Endüstriyel Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kaysı ve Nazım Dağdeviren ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi, 4 milyon 660 bin TL sermaye ile 10 Haziran 'da Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı' nda açıldı.

Borneo Mimarlık ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borneo Mimarlık ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Gürkan Güreşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

RF Yapı Sistemleri Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

RF Yapı Sistemleri Proje Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ramazan Dinçer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda Sadık Bulut; 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Agraf Tasarım şirketi Haberi

Agraf Tasarım şirketi

Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, N. Hakan Yardım tarafından 40 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu. 


Agraf Tasarım Mimarlık Mühendislik Turizm Danışmanlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca kuruluş amaçları şunlardır; a) Yurtiçinden ve yurtdışından almış olduğu her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak, mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, dekorasyon, inşaat ve mühendislik projeleri yapmak, yaptırmak, uygulama, taslak, peyzaj, dekorasyon, restorasyon, röleve projelerinin çizimini yapmak, metraj işlerini yapmak ve uygulama sorumluluğunu almak, 2D ve 3D modelleme çizimleri yapmak, bu konular ile ilgili yarışma, ihale ve taahhütlere katılmak, danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermek. b) Yurtiçinde ve yurtdışında mimari, dekorasyon ve inşaat projelerinin yapılabilirliği konusunda...