25 / 04 / 2024

agt parke

agt parke

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

AGT ahşabın sıcaklığını mekanlara taşıyor!

AGT, 2017 kışında da doğallığı ve ahşabın sıcaklığını mekanlarınıza taşıyor. Parkeden kapıya, bir ev içerisinde yer alan tüm ahşap malzemelere ürün yelpazesinde yer veren AGT, doğal tonlarıyla soğuk kış günlerini ısıtacak.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

109,90 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş parke fiyatları belli oldu! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş parke fiyatları belli oldu! 109,90 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla indirimli ve kampanyalı ürünlere ulaşabilirsiniz. İşte 20 Ocak 2023 Koçtaş parke fiyat listesi…

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Parke Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Muhammed Husram tarafından kuruldu.

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Fırat Oran tarafından kuruldu.

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Parke Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gündem tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emre Özarslan tarafından kuruldu.

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Agit Bora tarafından kuruldu.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

agt parke Haberi

agt parke

Yapı sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcilerine ev sahipliği yapan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD, 23-27 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’ndekapılarını açtı. 40. Yılında Türkiye’den ve dünyadan yapı sektörünün önemli temsilcilerini ağırlayan fuarda Türk mobilya bileşenleri sektörünün öncü ismi AGT de, trendleri belirleyen yenilikçi ürünlerini tanıtıyor.


AGT, yeni reklam kampanyasıyla da Concept Parke koleksiyonunu tanıtmaya devam ediyor. Ulusal ve dijital medya reklam kuşaklarında yayınlanmaya devam eden film; yaşam alanlarında yenilik isteyenleri kolay temizlenebilen, çizilmeye karşı dayanıklı AGT Concept Parke ile buluşturuyor.


Doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılarak üretilen seri, desenleri ile de göz dolduruyor. AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci...