27 / 04 / 2024

Ağustos ayı satılık konut

Ağustos ayı satılık konut

Türkiye genelinde konut satışları, ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,5 oranında artarak 112 bin 463 oldu.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Konut satışları yine azaldı! Ağustos ayında 122 bin 91 konut satıldı!    

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 azalarak 122 bin 91 oldu.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Ağustos ayında fiyatı en çok düşen kümes hayvanlarının eti oldu!

Tüketici fiyatları bazında bakıldığında ağustos ayında en fazla fiyat artışı yüzde 24,24 ile üniversite eğitim giderlerinde görülürken, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 8 ile kümes hayvanları etinde görüldü. İşte haberin detayları…

Borsada son 13 yılın en iyi Ağustos ayı

Borsa yatırımcısının yüzü Ağustos ayında bankacılık finans sektörü endeksi ile güldü. Sektörel bazda en yüksek getiriyi ise ulaştırma endeksi sağladı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

ABD'de ikinci el konut satışları Ağustos'ta yüzde 2,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında aylık yüzde 2,4 yükselerek 6 milyon oldu. Bu dönemde piyasa beklentileriyle paralel bir seyir takip eden ikinci el konut satışları, Aralık 2006 yılından beri kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'ne göre, Karaman’da 2020 yılı Ağustos ayında 415 konut satıldı.

Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'nin açıkladığı verilere göre;Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 3 Eylül'de başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını bildirdi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Ağustos ayı satılık konut Haberi

Ağustos ayı satılık konut

Türkiye genelinde konut satışları, ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,5 oranında artarak 112 bin 463 oldu. TÜİK'in dün açıkladığı verilere göre, konut satışlarında İstanbul 18 bin 873 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 16,8) sahip oldu. İstanbul'u 13 bin 139 konut satışı (yüzde 11,7) ile Ankara ve 6 bin 490 konut satışı (yüzde 5,8) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının en düşük olduğu iller ise sırasıyla 13 konut ile Ardahan, 24 konut ile Hakkari ve 57 konut ile Bayburt oldu. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,2 artarak 2 bin 44 olarak...