23 / 04 / 2024

ahes inşaat körfezkent çarşı

ahes inşaat körfezkent çarşı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Basit inşaat maliyeti 2019!

Basit inşaat, köy sınırları içerisinde kalan alanlarda yapılan inşaatlar oluyor. Peki, basit inşaat maliyeti 2019 ne kadar?

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesini AHES İnşaat ile imzaladı.

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016!

Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Siyah Kalem İnşaat Köy projesi 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanına sahip. İşte Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016...

ahes inşaat körfezkent çarşı Haberi

ahes inşaat körfezkent çarşı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı. 


Emlak Konut tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle; "Kocaeli Körfezkent Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici "AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş."  ne 27.07.2017 Perşembe günü yapılmıştır.


Emlak Konut tarafından Körfezkent bölgesinde hayata geçirilen 1, 2 ve 3. Etap konutları tamamladı ve 4. Etap Konutları'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. 


103 ticari ünite

4 etap ve 3.600 konuttan oluşan Körfezkent Emlak Konutları’nın tam ortasında yer alan Körfezkent Çarşı projesi 35 bin 0.77 metrekarelik alan üzerinde 16 adet cadde dükkanı, 21 adet meydan dükkanı, 66 adet ofis ve home ofis olarak inşa edilecek. 

Yarın satışta

Yenikent ve Yavuz Selim’e yakın mesafede yer alan Körfezkent Çarşı projesinde satışlar...