19 / 04 / 2024

ahmet afif paşa yalısı satışı

ahmet afif paşa yalısı satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri 90 milyon YTL' yi aşan 152 taşınmazı, 15 Nisan 2008 Salı günü satışa çıkaracak.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

İlber Ortaylı, Şemsi Ahmet Paşa Camii tartışmasına katıldı!

Mimar Sinan’ın elinden çıkma Şemsi Ahmet Paşa Camii, tartışmalarına Prof. Dr. İlber Ortaylı da katıldı.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

Tarihi Ahmet Tevfik Paşa Konağı yıkılıyor!

Kars Kalesi’nin eteklerinde, tarihi Taş Köprü'yle hamamlar bölgesinde bulunan Ahmet Tevfik Paşa Konağı’nın da aralarında bulunduğu tarihi evler bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yıkılmaya yüz tuttu.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erken teslim edilecek!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi 2016'da tamamlanacak!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

1929 yılında, Ahmet Muhtar Paşa'nın emlakinin kıymetini çıkartıyormuş!

1929 yılında eski Bahriye Nazırı Gazi Ahmet Muhtar Paşa, Yüve Divan tarafından 22 bin altın lira cezasına çarptırılmış. Maliye Bakanlığı bu paranın tahsili için Paşa'nın emlakinin kıymetinin çıkarılmasını bildirmiş.

Karamanlı Ahmet Paşa Camii yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Libya'da 2011’deki iç savaş sırasında büyük zarar gören Osmanlı dönemi eserlerinden Karamanlı Ahmet Paşa Camii, 50’den fazla tarihi mezarın yer aldığı iki katlı külliye, tahribat ve doğal şartlar nedeni ile yıkılma tehlikesi taşıyor.

Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi kamulaştırıldı?

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı. Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi devletleştirildi?

Şemsi Ahmet Paşa Camii hikayesi!

Mimar Sinan’ın dehası sayesinde ‘Kuşkonmaz’ özelliğiyle bilinen Şemsi Ahmet Paşa Camii, yüzlerce yıldır kıyıyla deniz arasındaki geçişi saygıyla karşılıyor. İşte Şemsi Ahmet Paşa Camii hikayesi...

Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü icradan satılıyor! 33 milyon 389 bin 912 TL!

Ahmet Paşa Konağı, Tırnakçı Yalısı, Muharem Nuri Birgin Yalısı ve Alman Misafirhanesi olarak da bilinen Çürüksulu Ahmet Paşa Köşkü 33 milyon 389 bin 912 TL bedelle 7 Kasım 2014 günü İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi tarafından ihale ediliyor.

ahmet afif paşa yalısı satışı Haberi

ahmet afif paşa yalısı satışı

Yoğun ilgi görmesi beklenen müzayede, 11:00 - 17:00 saatleri arasında Ahmet Afif Paşa Yalısı, Köybaşı Caddesi No: 261 Yeniköy, İstanbul adresinde düzenlenecek. Tahsilat Dairesi Başkanlığı'na ait 43 taşınmazın muhammen bedeli 21 milyon 764 bin YTL, T. Müflis İmar Bankası A.Ş.'ye ait 12 gayrimenkulün muhammen bedeli 8 milyon 347 bin YTL, İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı'na ait 97 taşınmazın muhammen bedeli ise 67 milyon 573 bin 605 YTL olarak belirlendi. Satışa çıkarılacak gayrimenkuller arasında 37 milyon YTL ile en yüksek muhammen bedele sahip taşınmaz, Balkaner Grubu'ndan devrolan Marmaris'teki 40 bin 770 metrekare yüzölçümlü Turistik Tesis Alan olacak. 6 milyon 250 bin YTL muhammen bedelli Çağlar Grubu'ndan geçen İasos harabelerine yakın Muğla Milas'taki, natamam turistik tesis, Toprakbank A.Ş.'ye ait 3...